• 🧘‍♂️Persoonlijke aandacht voor jou🧘‍♂️
  • 🧘‍♂️Love, Spiritualiteit, Energy🧘‍♂️
  • 🧘‍♂️MEI KORTING 35% Code MEI21🧘‍♂️
  • 🧘‍♂️Woensdag & Donderdag verzendingen🧘‍♂️

Huisregels Free Bee's Loyality Spaarkaart

 

* Vanaf heden krijg je bij je eerste bestelling zowel via de webshop of  in de Live's op Instagram deze Loyality Spaarkaart, met 1 Free Bree sticker erop.     De kaart wordt ook bij ons geregistreerd per wanneer de Spaarkaart is afgegeven.

* Bij elk volgende bestelling krijg je een gratis Free Bee, met een minimale besteding van €20.00, totdat je kaart vol is. In totaal moet je dus 8 free           bee's voor een volle kaart.

* Aan elke kaart zit een code verbonden, en deze code krijg je op het moment dat de kaart vol is, zodat je deze kaart eenmalig kan gebruiken bij je          eerst volgende besteding/bestelling in ons webshop of live's & Story Sales op Instagram.

* De kaarten kan je opsparen als je dat wilt alleen NIET tegelijk bij een bestelling gebruiken, let daar wel goed op voor je zelf.

* Een volle kaart is maximaal 6 maanden geldig, en daarna komt deze Spaarkaart dan ook te vervallen. Wij zullen ons uiterste best doen om het bij       te houden om eventueel een reminder te sturen dat je kaart bijna komt te vervallen.

* Heb je bij ons een openbox, dan zullen wij de kaart voor je volplakken, dit gaat in goed vertrouwen. Je kan natuurlijk zelf ook bij houden hoeveel je       al op je kaart aan Free bee's hebt, deze verantwoordelijkheid leggen wij bij jullie neer.

* Een volle kaart is 5% korting op je totale bestelling zowel in de webshop, als in de Live's  & Story Sales op instagram...

 

Wij wensen je heel veel fun met het sparen van de Free Bee's en met de korting die je daarmee krijgt..

 

Lieve groetjes Rohani Edelstenen & Mineralen Shop♥