Infinity Flow


Na bijna 2 jaar niets met mijn praktijk te hebben gedaan, is het voor mij NU een nieuwe periode aangebroken om mijn praktijk weer leven in te blazen. Maar een heel nieuw leven.

Ik heb bewust voor een nieuwe naam gekozen, en bewust de samenvoeging met de Edelstenen webshop gemaakt

Waarom de samenvoegen met Rohani Edelstenen en Mineralen webshop

Ik werk al ruim 25 jaar met edelstenen, en voor mij zijn edelstenen ook energie. Ik werk er met heel veel liefde mee, en met mijn behandelingen kwamen er ook altijd edelstenen aan te pas. Verder ben ik een super gevoelig HSP'er, wat in de loop der jaren steeds heftiger is geworden.

Concurrentie past niet in mijn levensstijl, omdat ieder persoon een anderen energie heeft, en (bijna) ieder persoon heeft iets unieks. Misschien moeten ze dit voor hun zelf nog ontdekken, of hebben ze het al ontdekt.

Daarom heb ik dus ook voor deze naam gekozen Infinity Flow (oneindige stroom) gekozen. Hoeveel obstakels er ook op je pad komen, deze komen helaas niet voor niets. 

Zelf heb ik veel opleidingen gedaan om mij nog sterker te kunnen maken met wat ik graag deed, alleen dat was niet altijd dan de passende opleiding, daar kwam ik pas achteraf achter en dit kwam mede omdat ik vaak al veel meer voelde en zag wat betreft energieen.

En ja ik ben er zelf meerdere malen uit geknald in dit leven, en wel in 2001, 2012 en 2021, 3x een flinke klapper gemaakt. Dit is allemaal niet makkelijk geweest, waardoor ik ook wel eens hebt gehad, dat ik dacht wat doe ik hier eigenlijk. Maar door te zoeken wat er nu voor mij goed was om mij er doorheen te helpen, bleef ik doorvechten. 

Als je dus nu aan mij vraagt gaat het weer goed, NEE dat is niet het geval. Ik heb een chronische aandoening zoals vele mensen, alleen daar zit een hele vervelende combinatie in. Met bepaalde aandoeningen heb ik echt wel mee kunnen leven, en die werden een stuk makkelijker alleen met het laatste niet.

Ik trek heel veel energie uit de Webshop van Rohani en zo ook weer van mijn eigen praktijk.

Ik merkte op dat ik daar toch weer energie van kon krijgen op mijn eigen manier, en daarom heb ik mijn praktijk helemaal omgegooid met een nieuwe naam en een hele nieuwe methode die ik zelf ontwikkeld heb, met alle tools die ik heb mogen leren.

 

Ben je toch een beetje nieuwsgierig naar mijn opleidingen, lees dan rustig verder

* Hypnotherapeut

* Rouwvrouw / verwerking

* Mindfulness & Compassie coach

* Sedona Methode

* Chakra & Aura Healing

* Kundalini Healer

* Werken met Etherische olieen

* Opleiding tot Ceremonieel Begeleider

* NU ben ik bezig met Akasha Kundalini Activation

 

Mocht je ergens vragen over hebben, of nieuwsgierig naar zijn, schroom niet stuur gerust een berichtje of een mailtje naar  info.rohani-shop@ziggo.nl

Deze samenvoeging voelt voor mij enorm goed en voelt heel vrij, het maakt mij weer gelukkig om met mijn praktijk te starten, wat ik altijd met heel veel liefde heb gedaan. 

Voel jij je aangetrokken bij mij en voelt mij energie fijn voor je, kijk dan hieronder wat ik allemaal geef, en wie weet zie of hoor ik jouw binnenkort wel. Super leuk, en wij maken samen een heel mooie stappenplan voor je, waar je weer krachtiger uit komt. 

 

Dikke Knuffel Claudia♥♥