• 🧘‍♂️Persoonlijke aandacht voor jou🧘‍♂️
  • 🧘‍♂️Love, Spiritualiteit, Energy🧘‍♂️
  • 🧘‍♂️MEI KORTING 35% Code MEI21🧘‍♂️
  • 🧘‍♂️Woensdag & Donderdag verzendingen🧘‍♂️

NIEUWS FLITS

 

Wij hebben besloten om een tab Nieuws Flits erbij te zetten op de website. De bedoeling is om hier voornamelijk nieuwe Wist je Dat .... neer te zetten maakt niet uit waarover, zodat jullie goed op de hoogte kunnen blijven..

 

Wist je dat .....

Je kan je bestelling ook ophalen... Stuur ons dan een mailtje dan kan er een afspraak gemaakt worden wanneer het opgehaald kan worden. 

Wist je dat .....

De maand mei 2023 heeft voor NU 35% korting.... dus profiteer er van... Webshop mag helemaal leeg... 35% .. korting

Wist je dat .....

De Koopjes Corner weer is aangevuld met leuke items, en flinke kortingen.. Wie weet zit jou steen er nog tussen!!!

Wist je dat .....

Wij de pakketjes verzenden op de dinsdag en de donderdag. Dit is voor ons haalbaar en beter aangezien wij niet in de buurt een Post.nl meer hebben dus een stukje ervoor moeten rijden. Heb jij een bestelling gedaan voor maandag 15.00 uur dan gaat deze nog meer met de verzending van de dinsdag. Dit geldt tevens voor de bestellingen die je voor woensdag 15.00 uur doet.

Wist je dat .....

Per 1 november kan je bij ons Mysterie boxen bestellen. Elke box is gekoppeld aan bepaalde thema's. Zo is het ook mogelijk om een mysterie box te bestellen die speciaal voor NU op jouw afgestemd is. Deze box bestaat uit meer dan alleen kristallen. Er komt ook een hele persoonlijke touch in, echt speciaal op jouw gericht als persoon.. Nieuwsgierig hou dan de webshop in de gaten... De boxen gaan allemaal €55.00 kosten. Op de Boxen zijn geen kortingen mogelijk, ook al wordt er een in de Live aangeboden. Mysterie Boxen

Wist je dat .....

Zodra wij een totale uitverkoop doen, je de items niet kan retourneren, annuleren etc. De redenen is omdat de prijzen dan al zo laag zijn en flink in dde aanbieding zijn. 

Wist je dat .....

Per 5 augustus 2022 hebben wij een super leuk spaarsysteem gevonden. Free Bee's sparen. Je krijgt bij het afrekenen elke keer 1 free bee gratis. Deze free bee's kan je plakken op een kaart, en er gaan 8 Free Bee's op een kaart. Heb je een volle kaart, dan krijg je 5% korting op de eerst volgende bestelling bij het afrekenen, dus het totaal bedrag. De kaarten staan bij ons geregistreerd en je krijgt dan een speciale code die 3 maanden geldig is en eenmalig te gebruiken.. voor meer informatie ga naar Free Bee's Spaarkaart sparen